Noordwijk – Discotheek Home mag donderdag weer open. Dat heeft burgemeester Jon Hermans van Noordwijk beslist.

Vorige week donderdag liet zij de horecagelenheid aan De Grent voor een week sluiten, nadat daar voor de tweede maal in enkele maanden tijd een explosief voor de deur was geplaatst. Ook bij de woning van de uitbater van Home was het vorige week woensdag weer raak. Daar ontplofte een granaat, die aanzienlijke schade aanrichtte.

Hermans liet Home sluiten vanwege het gevaar voor de openbare orde en veiligheid. Of het politieonderzoek al iets heeft opgeleverd, is niet bekend gemaakt.

6 REACTIES

  1. Er is maar 1 oplossing, het sluiten van HOME, of moeten er straks onschuldige slachtoffers vallen? De bewoners van de Binnenweg kunnen voor vragen/opmerkingen nu terecht bij de politiepost, maar dat is ook maar tijdelijk!

    • Doe niet zo achterlijk, dus we gaan alle tenten maar sluiten omdat jaloerse idioten mensen bang gaan maken. Nooit ingeven tegen criminaliteit. Wees een man Jan, zou je vrouw ook waarderen.

    • Oh dus als iemand word lastig gevallen door mensen met een crimineel gedrag moeten we de zaak maar sluiten. Dus als jij word gestalkt en je buren hebben daar last van, gaan wij als oplossing geven, Jan je moet verhuizen dan zijn we van dat probleem af. Goeie logica.

  2. Sluiten is geen optie. Dan laat je je heel erg kennen als gemeente. En je geeft eigenlijk aan dat dit dan de manier is om een tent te laten sluiten. Veiligheid is zeker belangrijk. Maar je moet je ook niet laten kennen. Hopelijk komt er snel wat uit het onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in