Bollenstreek – Net als vorig jaar zijn hondenbaasjes uit Noordwijk en Noordwijkerhout duur uit op het gebied van hondenbelasting. Dat blijkt uit onderzoek dat besparingsplatform actiecode.nl deed naar de hoogte van de hondenbelasting in 2018.

Noordwijkerhout staat op plaats 5 van de top tien van duurste gemeenten met een jaarbedrag van 109,92. Noordwijk staat op de 8 plaats met 108,36 per jaar. Lisse berekent 81,24. Hondenbaasjes in Teylingen en Hillegom treffen het: deze twee gemeenten heffen geen hondenbelasting. Groningen rekent het meest: 121,80.

Gemeenten zijn vrij om hondenbelasting al dan niet te heffen. 240 van de 389 gemeenten (62%) heft de belasting. Zie ook https://www.kortingscode.nl/#onderzoek

6 REACTIES

  1. Moest nog veel duurderworden ze laten de honde schijten voor huize jeroen als de mensen zitten te eten en niet iedereen ruimt het op .Er staan zelfs borden ze hebben overal schijt aan.De goeden daar gelaten.

  2. Misschien moeten hondeneigenaren veel meer gaan betalen. Met de opbrengst daarvan moet de poep door de gemeente worden opgeruimt. Met woorden ruimt iedereen de hondenpoep op maar met daden helaas niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in