(foto Facebook)

Sassenheim – Musicalster Nienke Latten heeft de hoofdrol in de musical Rebecca in Wenen gekregen. Het is een romantische triller. De Sassenheimse, die tijdelijk in Amsterdam woont,  heeft het gevoel dat ze haar droom leeft en is dolblij met de rol.  In het Weense stuk speelt Nienke speelt de vrouw ‘Ich’ die in dienst is bij een Amerikaanse vrouw, met wie ze op vakantie gaat naar Frankrijk. Ze wordt verliefd op een rijke Engelsman, maar voelt dat er iets aan de hand is waar niemand over wil praten. Het heeft te maken met de overleden vrouw van de man.

http://https://youtu.be/UCBS4UzcyFQ

Nienke Latten straalt nu nog in musical One in Aalsmeer, die over 2 weken is afgelopen. Door haar eerdere rol als prinses Jasmin in de Duitse musical Aladdin, kan ze de rol in Wenen taaltechnisch goed aan. ‘Het toffe is dat de mensen in Duitsland en Oostenrijk het Nederlandse accent wel schattig vinden. Maar door mijn perfectionisme ben ik van plan accentloos te spreken en zingen,’ zegt Nienke. Ze krijgt daarom twee keer per week een speciale les voor de Duitse uitspraak.

De Sassenheimse is al druk met haar verhuisdozen inpakken, want ze verhuist over 2 weken naar Wenen. ‘In ieder geval voor een jaar.’ Haar Cubaanse verloofde speelt in een musical in Keulen, waardoor ze straks niet alleen ver weg woont van haar familie in de Bollenstreek, maar ook van haar verloofde met wie ze volgend jaar zomer gaat trouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in