archieffoto Gat van Palace

Noordwijk – Een voorstel van PvdA, PUUR en GroenLinks om de bouwmassa’s Esplanade en Gat van Palace wat in te perken, redde het dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering niet.

,,Waarom moeten er altijd maar weer verdiepingen op. Met 26 meter maken we een nieuwe piek (in de hoogte, red.)’’, vroeg PvdA-raadslid Rommie van Dokkum zich af. Volgens haar heeft de gemiddelde Noordwijker liever een leeg Gat van Palace dan ‘nog een kolos aan zee’.

Een ruime meerderheid van de gemeenteraad wees het amendement echter af.

6 REACTIES

  1. De politiek vervreemd zichzelf van de kiezer en niet andersom. En trouwens de politiek wil toch dat wij niet op Scheveningen gaan lijken. Nou dat die raadsleden dit voorstel hebben verworpen bewijst het tegendeel!! Wat zit er toch achter bij al die vreemde besluiten vraag ik mij af.

    • Hoeveel geld zit er toch achter die vreemde besluiten vraag ik mij af, of enkelen zijn gewoon chantabel. Met de herinrichting van de parkeerplaats en aanleg van extra brede tussenstoep kon je al zien dat er was geanticipeerd op het volbouwen van dit plein en dit stond blijkbaar al enkele jaren vast. Besef hoeveel macht R vd Putte heeft, er is niet eens een foto van hem te googlen. Het scheelt dat VD Putte nog nooit iets heeft gebouwd, voorlopig blijft het open.

  2. Te veel belangen in deze gemeente raad van der Putten naar zij bekje praten anders gebeurd er niks .Maar Jan lul krijgt niks voor mekaar als hij het eerlijk wil spellen .De mensen in Noordwijk zijn het helemaal zat met deze gemeente ambtenaren .

  3. Er bestaat nu terechte ophef dat er destijds door Burgemeester Rijpstra een integriteits onderzoek heeft plaats gevonden om bepaalde politici en burgers z.g. “KLOKKENLUIDERS” aan te pakken. Dit komt zeer terecht in de openbaarheid. Dan gaan we zien welke BEERPUT er echt oen gaat hoop ik van harte. Maar ga gelijk met een nieuw onderzoek verder want er gebeuren nu in de politiek zulke vreemde zaken waar best een onderzoek aan besteed kan worden. En graag de uitslag ruim voor de a.s. Gemeenteraadsverkiezingen publiceren. Dan kunnen wij als kiezers pas echt een keuze in het stemhokje maken. Er is n.l.geen weldenkend mens wat een politicus nog op zijn blauwe ogen gelooft. En daar hebben de politici het zelf naar gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in