Noordwijk – Vanaf zaterdag 10 juli gaat de gratis Hop on Hop off bus weer rijden. Die verbindt de buitengebieden, de dorpskernen en het strand in de gemeente Noordwijk tijdens de zomer met elkaar.

De Hop on Hop off bus rijdt dagelijks in de periode van zaterdag 10 juli tot en met zondag 29 augustus en wordt verzorgd door Brouwer Tours en Koninklijke Beuk. Opstappen kan bij Roompot Dunimar, diverse campings en vakantieparken rondom Duindamseslag en het Langeveld, Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. Elke dag zijn er 6 ritten, de 1e start om 10:00 uur, de laatste vertrekt om 19:30 uur.

Vanaf zaterdag 3 juli, of eerder bij mooi weer, rijdt ook de gratis Beach Shuttle weer tussen het Noordwijkse strand en het parkeerterrein P1 (aan de Gooweg/ hoek Van Berckelweg, N444). Klik hier voor tijden, haltes en meer informatie.

2 REACTIES

  1. Mag wat kosten Noordwijker moeten van de Estec lopen want dan gaat de bus niet verder .De gemeente is meer bezig voor niet Noordwijkers dan voor de bewoners van Noordwijk .

  2. Mag wat kosten Noordwijker moeten van de Estec lopen want dan gaat de bus niet verder .De gemeente is meer bezig voor niet Noordwijkers dan voor de bewoners van Noordwijk .Als hij maar op de foto kan .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in