Noordwijk – De gratis Hop on Hop off bus gaat weer dagelijks rijden van 6 juli tot en met 25 augustus. Dagelijks zijn er 6 ritten van en naar de buitengebieden met de campings en bugalowparken in en rond de Duindamse Slag en het Langeveld. De bus brengt de recreatiegasten naar Noordwijkerhout, Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. Nieuw dit jaar is een extra opstapplaats bij Landal Dunimar aan de Ruigenhoekerweg 5. Vrijdag is het startsein voor de Hop on Hop off gegeven bij camping De Duinpan door Eric Beuk (Koninklijke Beuk), John Brouwer (Brouwer Tours) samen met Ferry van den Burg (eigenaar Camping De Duinpan en initiatiefnemer) en wethouder Roberto ter Hark.

De zomerbusdienst wordt gratis aangeboden voor bezoekers en bewoners. Er zijn dagelijks zes ritten, de eerste start om 10.00 uur, de laatste vertrekt om 19.30 uur. Meer informatie, de busstops en het volledige rijschema via www.noordwijk.info/strand.

Dankzij het mooie weer heeft de Beach Shuttle dit seizoen al meer gereden dan gepland. Al zo’n 2500 bezoekers hebben gebruik gemaakt van de gratis pendel tussen het strand en de parkeerplaats aan de Gooweg – van Berckelweg. Vanaf 6 juli rijdt de Beach Shuttle elk weekend, doordeweeks bij mooi weer en tijdens grote evenementen tussen 10.00 uur en 19.00 uur in een ‘loop’. Voor meer info www.noordwijk.info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in