Horeca in de Bollenstreek wil op 17 januari open ondanks corona-verbod

Bollenstreek – Horecabedrijven in vijftig steden en regio’s in het land gaan op 17 januari weer open, ook als dat vanwege de corona-richtlijnen nog verboden is. Een van de regio’s die volgens de Koninklijke Horeca Nederland open wil, is de Bollenstreek. De ondernemers zeggen het vertrouwen in het kabinet op en zeggen dat ze wel open moeten gaan omdat ze anders failliet gaan. De grote steden doen niet mee en Koninklijke Horeca Nederland staat niet achter de actie. Ze reageren op een opmerking van minister De Jonge die vorige week opmerkte dat cafés en restaurants nog wel tot 17 januari dicht moeten blijven.

4 REACTIES

  1. Dus het geld wat uitgekeerd is terug halen .Maar ze hebben wel gelijk want als je in de winkels kijkt wordt er helemaal niet gehandhaaft .Het is toch ook dat de kinderen in een klas zitten met 30 man en niet mogen voetballen .Het is geen wonder dat er mensen zijn die dit niet meer begrijpen.

  2. Helemaal mee eens, ik begrijp er niets van dat de horeca zo lang dicht moet. Bijna overal is er toch 1.5 meter afstand gerealiseerd.

  3. Voor de goede orde. KHN afdeling Noordwijk schaart zich achter het beleid van de landelijke Koninklijke Horeca Nederland. Noordwijk is het echter niet eens met het beleid van het kabinet. Er wordt met twee maten gemeten en is inconsequent. Als gevolg hiervan verdwijnt ook de draagkracht van de maatregelen. Daarnaast is de financiële steun voor ondernemers onvoldoende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in