Hillegom – Horeca-ondernemer en Hillegommer in hart en nieren Jeroen Muller is plotseling overleden op 49-jarige leeftijd. Hij werd zondagochtend in zijn bedrijf, Brasserie De Houttuin, getroffen door een hartstilstand.

Muller was eerder mede-eigenaar van café Murphy’s Law en eigenaar van café Puntje Puntje. Om meer aandacht aan zijn gezin te kunnen besteden, concentreerde hij zich de laatste tijd op De Houttuin. Mede om die reden stopte hij onlangs ook bij de vrijwillige brandweer van Hillegom. Muller was bekend en geliefd bij vele Hillegommers. Toen zijn overlijden bekend werd, legden velen bloemen bij De Houttuin.

Muller laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

10 REACTIES

 1. Jeroen behoorde tot die weinige mensen, die je in je leven ontmoet, die je altijd kan enthiousmeren en/of positief krijgt voor een moeilijk probleem en dat deed hij altijd oprecht met een lach op zijn gezicht.Mensen als Jeroen maakten je leven beter.Hij had het wel aan zijn hart ,een tijd geleden gedotterd maar dat ging juist goed ,alleen door die corona werd hij in zijn onderneming heel hard getroffen.Zijn vrouw en twee jonge kinderen bleven achter ,we zijn allemaal, en daar bedoel ik mee heel Hillegom, kapot, gebroken .Heel heel jammer en het is wreed dat zo een man als Jeroen in eens weg is.Anneke en Paul Letschert.

 2. Jeroen Muller,

  M’n leermeester,
  M’n huurbaas,
  M’n baas….
  Maar vooral liever gewoon Jeroen….

  Wat zal Hillegom je gaan missen ….

  En ik jou ook …

  Sterkte voor iedereen die Jeroen lief heeft

  Bedankt Mul,

 3. Ongelofelijk dat juist jij er niet meer bent..Ik kwam vaak met mijn oudste zoon die autitisch is en licht verstandelijk beperkt bij de Houttuin..vanaf het begin liet jij hem voelen dat hij welkom was, was je altijd vriendelijk en geduldig.. Dat je geliefd bent is niet vreemd..je gastvrijheid en je vriendelijkheid maakte jou tot een echte horecaman.
  Rust zacht..en ongelofelijk veel sterkte voor familie en vrienden..

 4. Altijd een lach
  Altijd tijd voor een praatje
  Wat zal ik de gezelligheid van even gezellig lunchen met mijn vriendin bij de hout tuin.
  Hillegom verliest 1 van zijn leukste inwoners/ondernemers….
  Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.
  Renata van Luling-van Eijk

 5. Lieve familie en vrienden van Jeroen

  Gecondoleerd,
  Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in