Noordwijk – “Ik kan er wel een boek over schrijven” is een opmerking die Arnold Geerlings regelmatig maakte in de jaren dat hij samen met zijn vrouw Hotel De Ossewa aan de Duinweg runde.

Door het verplicht vaker thuiszitten tijdens de coronapandemie kwam het er eindelijk van: hij schreef het boek. In “Ouwe Bollenboer” beschrijft Arnold Geerlings zijn leven vanaf zijn eerste jaren tot zijn pensioen. Van Tuinbouwschool tot horeca-cursussen tot eigen bedrijf. Een horecaleven is misschien niet altijd even gemakkelijk, maar saai is het beslist niet. Een prominente plaats is dan ook ingeruimd voor de vele avonturen en anekdotes die hij in zijn hotel meemaakte.

Het boek wordt gepresenteerd op 17 december in, waar kan het anders, het voormalige hotel De Ossewa, nu Sea You Hotel. Het is daar ook te koop voor € 10.

3 REACTIES

  1. Ik ken Arnold en zijn vrouw Gerda, van zijn tijd bij de firma Colijn, in het begin van hun huwelijk, later zijn we elkaar uit het oog verloren. Ik woon al jaren in Thailand, ben er getrouwd, en gesetteld. Toen ik vernam dat Arnold een boek had geschreven, wilde ik dat boek graag hebben. Ik heb hem gevraagd het boek te sturen naar Thailand. Wat een geweldig boek, zo herkenbaar, ik heb het in een ruk uitgelezen!

  2. Hello NOL !! I remember you . Dit is Cor Noordermeer. Zoon van Jan Noordermeer. I live in Dallas Texas !! And still selling bulbs all over the USA. Let me know how to obtain your book !! Would love to read it !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in