Noordwijk – De sloop van de overige gebouwen naast Hotel van Oranje gaat over een paar maanden starten. Dat meldt directeur Jaap Liethof. Door de gestegen bouwkosten is men op zoek naar een andere bouwer. Zodra die gevonden is, zal de sloop van het deel tussen het hotel en de vuurtoren weer verder gegaan. Als het voorspoedig loopt, kan alles voor de zomerperiode gesloopt zijn. Deel van het werk zijn ook twee verdiepingen bovenop het hotel. Er wordt nu gewerkt aan een torentje dat op de hoek komt. Ook de voorbereidende werkzaamheden om die verdiepingen er bovenop te plaatsen zijn gestart. Er komt onder meer een restaurant op de bovenste etages.

10 REACTIES

 1. echhh je gaat nog niet bouwen dus sloop kan doorgaan, bouwen als het voor de beurs goedkoper is. maar er ondertussen parkeerplekken van.

 2. “Door de gestegen bouwkosten zoekt men een andere bouwer”. Daar heeft toch iedere bouwer last van? Alle kosten worden alleen maar hoger en wat dan?

 3. Ze verbouwen het hotel en slopen de panden ernaast. De woontorens komen er voorlopig niet ( russen mogen niets kopen daardoor tegenvallende verkoop)dus deze ruimte wordt parkeerterrein/tuin voor het hotel.

 4. De recessie gaat straks echt uitbreken en die wordt erger dan 2009, daar wordt niks meer gebouwd. De mobo’s worden luxe parkeerwachters.

 5. Twee verdiepingen op het Oranje Hotel, 2 restaurants met uitzicht op de windmolens…wederom ‘over de top’ !!!!!
  Mijn dank hiervoor, weg uitzicht richting Vuurtoren etc !!!!!!
  Bewoonster van naastgelegen appartementencomplex.

 6. Het is en blijft een puinhoop in Noordwijk. Laten we eens beginnen met het parkeren. Ze hadden naar Katwijk morgen kijken. Noordwijk is een armoedige badplaats geworden. Dus gaat men liever naar Katwijk. Genoeg parkeerplaatsen, vlakbij het strand en een fijn centrum!

 7. Al deze opmerkingen slaan helemaal nergens op,we zitten nu eenmaal in dit (bouw)schuitje en moeten verder ,dit gaat zeker als het af is een prachtige aanwinst worden voor Noordwijk en de heren Mol en de Boer zijn ondernemers in hart en nieren dus dit gaat zeker goed komen,denk positief en straks zal er iets mooi verschijnen Noordwijk waardig!!!!

 8. Een paar keer per jaar een weekend naar Noordwijk zit er nu even niet in. Als het hotel weer open is komen we graag weer..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in