Foto: Marcel Verheggen

Noordwijk – Alle vrijwilligers van de Noordwijkse Reddingsbrigade waren zaterdag uitgenodigd door de Hotels van Oranje bij Beachclub O. voor een gezellige avond met BBQ en muziek. De barbecue werd door de Hotels van Oranje aangeboden aan de NRB omdat zij er mede voor zorgen dat Noordwijk een veilige badplaats is en zal blijven. De Hotels willen daarmee onderstrepen dat de Noordwijkse Reddingsbrigade grote waarde heeft in sociaal maatschappelijk opzicht voor Noordwijk. Ook in economische zin wordt de waarde van hun inzet voor Noordwijk onderkend door de hotelbedrijven, de strandpaviljoens en hun medewerkers. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door de Stichting MOBO Foundation.

NRB zoekt vrijwilligers

Om de Noordwijkse Reddingsbrigade haar toezicht en hulpverlening op het strand goed te kunnen laten doen zijn voldoende, goed opgeleide lifeguards nodig. De NRB heeft de nodige vacatures die ingevuld moeten worden. Het gaat om lifequards, opleiders en andere functies.

De NRB leidt jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen op tot gediplomeerde lifeguards. Voor hun inzet krijgen zij een vrijwilligersvergoeding. Via www.wordlifeguard.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als vrijwillige lifeguard. Geïnteresseerd om allround vrijwilliger te worden of belangstelling voor een andere functie bij de NRB? Ga dan naar www.maakhetstrandveilig.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in