Foto: archief

Noordwijk – Horeca Maatwerk heeft bij het college van burgemeester en wethouders een ‘algemeen verzoek tot huurcompensatie’ ingediend. Dit verzoek wordt afgewezen.

In januari informeerde het college de strandpaviljoenhouders, dat er geen huurcompensatie in zijn algemeenheid wordt verstrekt. De strandpaviljoenhouders kunnen echter wel een verzoek tot huurprijsvermindering op individuele basis indienen. Zo’n verzoek zou het college eventueel wel in kunnen willigen.

Naar aanleiding van die mededeling kreeg het gemeentebestuur een brief van Horeca Maatwerk, namens het bestuur van de vereniging belangenbehartiging strandpaviljoenhouders, -exploitanten –en eigenaren aan het Noordwijkse strand. In deze brief werd het ‘algemeen verzoek tot huurcompensatie’ toegelicht. Het college blijft bij haar standpunt en wijst dit verzoek af.

1 REACTIE

  1. De terrassen open de prijzen omhoog wat willen ze nog meer mensen die in de WWW gekomen zijn krijgen toch ook geen compensatie ze moeten op dat strand niet zo huilen .Die tenten mochten blijven staan was al een winst van een ton .Nooit genoeg .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in