Bollenstreek – In de Thuiswedstrijd is zondag 31 juli a.s. om 21.00 uur Richard Houwaart te gast. Richard is geboren en getogen in Noordwijk en is, zoals hij zelf met grote regelmaat zegt, trotse vader van een geweldige zoon en dochter.

Richard is naast zijn HBO-opleiding assurantiën A en B al op 17-jarige leeftijd een sportschool begonnen en heeft vervolgens een opleiding voor fitvak personal training gedaan en een behoorlijk aantal andere opleidingen op het gebied van sport, lesgeven en voeding.

Na een aantal jaren wilde Richard eens iets anders dan de standaard fitness en is hij in 2016 Bootcamp Noordwijk gestart, ook omdat hij liever buiten werkt en sport. Richard is hiermee de eerste (grote) aanbieder van bootcamps op eigen terrein in Nederland en hierdoor kan hij 7 dagen per week op een mooi centraal gelegen locatie in Noordwijk, vlakbij het strand zijn werk doen. Het terrein is maar liefst 10.000 m2 groot en hierop staan meer dan 150 toestellen, obstakels en waterpartijen.

In zijn weinige vrije tijd vind je Richard samen met zijn kinderen of vrienden op weg naar één van de vele sportieve activiteiten die ze met elkaar ondernemen, want aan energie geen gebrek en stilzitten is geen optie. Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 31 juli a.s. om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is de woensdag erna om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in