Bollenstreek – In de Thuiswedstrijd is zondag 7 augustus a.s. om 21.00 uur Martijn Stam te gast. Martijn is geboren en getogen in Haarlem en is nadat hij zijn grote liefde Patricia leerde kennen tijdens een carnavalsfeest in Noordwijkerhout op 21-jarige leeftijd naar Hillegom verhuisd.
We kennen Martijn allemaal als één van de publiekstrekkende feestzangers van het Hillegoms muziekfestival, dat ieder jaar in de Hoftuin voor het gemeentehuis wordt gehouden en natuurlijk van zijn optredens in het Hillegomse feestcafé.
Martijn is als kind altijd al met muziek bezig geweest en heeft op alle mogelijke soorten druminstrumenten leren spelen en vervolgens zong hij tijdens zijn werk als dakinspecteur heel wat af, waardoor hij bekend werd als de zingende dakdekker. Nadat zijn vrouw hem voor zijn dertigste verjaardag een cd liet opnemen kwam zijn zangcarrière in een stroomversnelling.
In zijn vrije tijd gaat Martijn graag samen met zijn vrouw Patricia een weekendje weg of vieren ze het leven samen met hun vier dochters en/of vier kleindochters en kleinzoon, want aan energie geen gebrek.
Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 7 augustus a.s. om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is op woensdag 10 augustus om 20.00 uur te beluisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in