Initiatief voor coffeeshop in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Noordwijkerhouters Ted Bierhoff en Justin Brama willen een coffeeshop opzetten in Noordwijkerhout.

Volgens hen is Marktplein 5 de meest ideale locatie voor zo’n coffeeshop. Deze plek, waar dan softdrugs verkocht kunnen worden, zal dagelijks open zijn tussen 16:00 uur en 22:00 uur. Er is volgens Ted Bierhoff genoeg parkeergelegenheid, waardoor er geen overlast zal zijn. De komst van een coffeeshop zal volgens de initiatiefnemers bijdragen aan een veel levendiger centrum in Noordwijkerhout.

Ze vroegen de gemeenteraad dinsdagavond om een exploitatievergunning en gedoogverklaring af te geven. Bruisend Noordwijk gaat hierover een ‘poll’ organiseren om te kijken of in Noordwijkerhout behoefte is aan een coffeeshop.

15 REACTIES

    • Ook Noordwijkerhout heeft nu al drugsproblemen, maar dat speelt zich allemaal in het donker af. Hele nare en rare effecten heb je nu. Gedoogbeleid geeft regulering en veel nadeel valt weg. Kop in het zand werkt niet.

  1. Al die achtelijke reacties dit is super goed voor nwh ten eerste toerisme gaat omhoog dus verkoop van goederen worden uiteraard meer mensen die blowen hebben vreetkicks andere woorde de terrasjes gaan ook meer omzetten en daarnaast in noordwijkerhout is al meer drugs in de omloop dan de meeste eigenlijk weten dus voordat mensen hier op reageren denk eerst even echt goed na over wat goed of slecht is

  2. Dit is vragen om problemen..weg met de coffeshop..allemaal ellende…dat wordt de afgang van Noordwijkerhout…veel overlast gaan we dan krijgen. Ik zeg: NIET DOEN.

  3. Veel overlast de winkels zijn in de avond al dicht wat heeft het dan voor functie in de kerndorp geen goed idee wat dacht in Noordwijk aan zee plaats zat daar

  4. Ik zou het niet wenselijk vinden als zoiets in Noordwijkerhout komt. Daarmee trek je sowieso niet de mensen naar het dorp die je wilt hebben – ik voel weinig voor drugstoerisme, heb liever bloementoerisme 😉

  5. Klagen over overlast slaat echt nergens op. Die gasten halen en zijn zo weer weg. Daarnaast heb je veel meer last van kroegen dan. Dronken mensen maken vaak veel geluid en slopen vaak dingen. Kan je ook beter de kroegen dicht gooien. Ik vind het een top idee! Geld hou je in het dorp, illegale handel daalt enorm en zorgt voor meer mensen in de winkelstraat!

  6. Noordwijkerhout gaat er op achteruit..verschrikkelijk als er coffeshop in noordwijkerhout komt..weg ermee..

  7. Leuk verdienmodel voor de initiatiefnemers. Geen gebruikersruimte? Ach dan is er vast wel een beschut hoekje te vinden, een bushokje of in de auto. Parkeerplaatsen zat toch? Nee, een ongelooflijk onzalig idee wat crimineel en sociaal zwak volk in ons mooie dorp aanzuigt. Graag bespaar ik mijn kinderen de blootstelling aan dit soort volk en eenvoudig soft drugs te verkrijgen. En we weten allen dat het risico van handel naar harddrugs levensgroot aanwezig is. Aub hard handhaven en niet gedogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in