Deze palen zijn er niet meer.

Noordwijk – De gemeente Noordwijk organiseert op dinsdagavond 5 september een inloopavond over de paaltjes op het Jeroensplein en hoe op dat punt het plein opnieuw kan worden ingericht. Met het plan hoopt de gemeente tegemoet te komen aan de bezwaren die er tegen de granieten palen zijn.

Het plan is een deel van de palen te vervangen. Het gaat om de palen aan de kant van het winkelcentrum, woonzorgcentrum Jeroen en aan de zijde van de kerkmuur bij de kerktoren. De nieuwe, ‘verzonken palen’, die ervoor in de plaats komen, zien eruit als lichte bolvormige verhogingen die de rijbaan suggestief aangeven.

De inloopbijeenkomst is in woonzorgcentrum Jeroen van 19:30 – 21:30 uur.

 

4 REACTIES

  1. Die nieuwe palen klinken ook niet echt als een grote verbetering. Waarom niet gewoon een mooie geverfde lijn? Dat is stukken goedkoper EN je hebt geen obstakels wanneer je het plein wilt gebruiken bij een evenment.

  2. Afschoffelen en dan lekker over de stoep rijden en dit bij een bejaardencentrum .Ze kijk nu al niet uit je mag er 30 km rijden geen een die zich daar aan houd.Die palen zijn er voor de bescherming van de voedgangers.Opa jos .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in