Interesse in Landbouwportaal Rijnland groeit

Bollenstreek – Het Landbouwportaal Rijnland, opgezet door LTO Noord en Hoogheemraadschap van Rijnland, heeft inmiddels de 100e deelnemer mogen helpen. De interesse in het portaal groeit daarmee gestaag.

Het portaal is bedoeld voor boeren en tuinders die hun erf en/of perceel toekomstbestendiger willen maken. Het portaal biedt boeren en tuinders de mogelijkheid om binnen vier thema’s aan de slag te gaan met verbeteringsmaatregelen. Die vier thema’s zijn erfafspoeling, duurzaam bodembeheer, gewasbeschermingsmiddelen en perceel- en oeverinrichting.

Na aanmelding brengt een deskundige en onafhankelijke coach een bedrijfsbezoek, waarbij de deelnemer gratis advies krijgt over verbeteringsmaatregelen. Op basis van het uitgebrachte advies kan de deelnemer vervolgens subsidie aanvragen om een maatregel uit te voeren.

2 REACTIES

  1. Kijk…dat zijn fatsoenlijke boeren en tuinders die het niet in hun hoofd halen om levensgevaarlijke acties op de snelwegen uit te halen. Daar kunnen die agressieve Farmer Force Defence- voorman Mark v.d. Oever en zijn volgelingen een voorbeeld aan nemen.

    • Alsof de vee boeren hun bedrijf niet duurzaam zouden willen maken, deze tuinders word de mogelijkheid geboren en mogen ook nog subsidie aan vragen.gaat toch over heel wat anders. Kijken wie er straks nog fatsoenlijk is als het iedereen eens gaat raken al die onzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in