Interpellatiedebat over uitspraak wethouder over Zonnekant-overleg

Noordwijk – Heeft wethouder Van den Berg de gemeenteraad wel juist geïnformeerd in de discussie over snippergroen met bewoners aan de Zonnekant? Fractievoorzitter Taetske Visser (PUUR) vraagt een interpellatiedebat aan om hier achter te komen.

Ze verwijst naar een uitspraak van de wethouder in de raad van 18 februari, dat hij geen toezegging gedaan zou hebben aan de bewoners van de Zonnekant om met hem een gesprek te hebben over het geschil snippergroen. Dit wordt in een brief hartgrondig ontkend door Jos de Haas; een van de bewoners van de Zonnekant. Visser: ,,Raadsleden hebben als vertegenwoordigers van de inwoners van Noordwijk recht op een eerlijk antwoord van de wethouder. Een interpellatiedebat schept de mogelijkheid duidelijkheid te creëren naar zowel raad als inwoners.’’

Ze vervolgt: ,,De reden dat het debat niet eerder plaatsvond is dat het gaat om hoor en wederhoor waarbij men elkaar in de ogen wil kijken. Digitaal vergaderen biedt die mogelijkheid niet, nu er dinsdag fysiek vergaderd wordt bestaat deze wel.’’

2 REACTIES

  1. Zet hem op de gemeente dichter bij de mensen dus niet .Het lijkt wel of de gewone mensen niet belangrijk zijn in deze gemeente.Ze gaan alle discussies uit de weg .Of ze worden kwaad lees het verhaal van de binder maar over het verkeer wat straks na de bouw Van het hofje gevaar op Levert ze praten er over maar ze gaan nog genees kijken hoe de situatie is.

  2. Zet hem op de gemeente dichter bij de mensen dus niet .Het lijkt wel of de gewone mensen niet belangrijk zijn in deze gemeente.Ze gaan alle discussies uit de weg .Of ze worden kwaad lees het verhaal van de binder maar over het verkeer wat straks na de bouw Van het hofje gevaar op Levert ze praten er over maar ze gaan nog genees kijken hoe de situatie is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in