Sjaco Griffioen, eigenaar Intratuin Lisse. Bron: Intratuin

Lisse – Bij Intratuin in Lisse is de grootste kerstshow binnen de regio geopend. Zingende ijsberen, dansende pinguïns, twinkelende lichtjes en een Efteling-kerstdorp zorgen voor een kerstgevoel bij het tuincentrum. Al sinds mei werkt het personeel hard aan de eerste kerstshow die bijna driekwart van de winkeloppervlakte in beslag neemt.

Meerdere kerstthema’s zijn er te bewonderen bij Intratuin. Naast de traditionele rood-groene en glitterversiering, maakt het tuincentrum ook plaats voor pasteltinten, fluffy materialen en Candy Cane-patronen. “We wilden voor deze eerste kerstshow écht uitpakken om onze klanten te laten zien wie we zijn en wat wij voor hen kunnen betekenen deze decembermaand”, verteld eigenaar Sjaco Griffioen.

Ook het nieuwe restaurant “Eten in de Proeftuin”, dat zich binnen Intratuin bevindt, zal eind november zijn deuren openen. Klanten kunnen hier plaatsnemen voor een lekker kopje koffie of thee, een huisgemaakte lunch of een stuk gebak. Ook kun je hier terecht voor een feestelijke Christmas High Tea onder het genot van de warme kerst ambiance.

2 REACTIES

  1. Tsja…Kerstmis is natuurlijk al jarenlang een commercieel gebeuren en een ondernemer maakt hiermee een grote omzet, maar het blijft natuurlijk vreemd, een kerstshow vanaf oktober tot de kerst. Het kan mij nog niet bekoren.
    Hetzelfde geldt wat mij betreft voor de pepernoten, chocoladeletters, enz. die al vanaf augustus in de supermarktschappen liggen voor het St.feest op 5 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in