(afbeelding Noordwijk Marketing)

Noordwijk – Het gemeentebestuur wil 1,7 miljoen euro investeren om de detailhandel en horeca in deze gemeente te versterken.

De gemeenteraad moet zich uitspreken over deze ‘Retail- en horecavisie’. De komende jaren wordt onder meer ingezet op behoud en versterking van het huidige aanbod. Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen moeten meer als merk gepresenteerd worden. Het strand en de Boulevard zullen meer inzetten op wellness-voorzieningen, in verband met de kuuroordstatus van Noordwijk.

In Noordwijkerhout is het belangrijk, dat het centrumgebied veel gevarieerd winkelaanbod heeft, met vers- en speciaalzaken, van goede kwaliteit. Met het verbeteren van wandel- en fietsroutes kunnen meer dagrecreanten en verblijfsrecreanten gelokt worden. De Zilk moet een ‘VVV-achtige voorziening’ krijgen en het dorp moet meer onderdeel worden van de activiteiten van Noordwijk Marketing, zodat duidelijker wordt wat De Zilk te bieden heeft aan recreatiemogelijkheden en bezienswaardigheden.

4 REACTIES

  1. Wat heeft het voor zin in hemelsnaam, je kan op Noordwijk toch niet fatsoenlijk
    parkeren en zeker niet gratis. Het belastinggeld van de gewone man hoort hier niet voor te
    worden gebruikt. Ga met dit geld de gewone man of vrouw aan een betaalbare woning helpen.

  2. Het is gewoon een schande waar ze de belasting centen voor gebruiken die horeca ver dienen zat in Noordwijk .Miljoen gooien ze over de balk in Noordwijk .Met hun zogenaamde kuuroord.Het trekt alleen maar lui aan die je liever niet heb in je dorp .

  3. In de toekomstvisie 2030 werd al geschreven ‘Noordwijk is een gemeente van ondernemers’.
    De bewoners zijn voor de gemeente geen echt belangrijke partij.Behalve voor beloftes tijdens de verkiezingen ….. Voor de bewoners resten meestal alleen ‘ verdere onderzoeken’….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in