Inwoner niet blij met plannen speelplaats aan de Willem Barthoenstraat in Voorhout

Voorhout – Een inwoner van de gemeente Teylingen is ontevreden over de plannen voor een speelplaats aan de Willem Barthoenstraat in Voorhout. De gemeente Teylingen heeft de mogelijkheid gegeven om te stemmen op voorlopige ontwerpen voor de speelplaats. De inwoner zet zich al jaren in om deze speelplaats opnieuw in te richten.

De voorstellen, zijn volgens de inwoner, vrijwel hetzelfde en de initiatieven voor meer groen op de speelplaats zijn niet meegenomen in de voorgestelde plannen. De inwoner noemt het meestemmen ‘geen burgerparticipatie’ en hoopt op meer inspraak en betere voorstellen voor het inrichten van de speelplaats.

2 REACTIES

Laat een antwoord achter aan rick Annuleer reactie

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in