Foto Google Streetview

Noordwijk – Een inwoner van Noordwijk pleit voor het autovrij maken van De Grent. ,,Hoe kunt u gasten, zittend op terrassen, confronteren met uitlaatgassen?’’

Ook de geparkeerde auto’s aan de Koningin Wilhelminaboulevard zijn deze inwoner van Noordwijk aan Zee doorns in het oog. Passerende automobilisten zorgen volgens de schrijver van een brief aan het college van burgemeester en wethouders voor overlast.

Daarnaast zijn er zorgen voor de veiligheid van fietsers. De briefschrijver roept op tot een wijziging in het beleid, waarbij Noordwijk gebruik maakt van haar geschiedenis als vissershaven. Met meer bewustwording voor gezondheid.

15 REACTIES

 1. Dat dit nog mediaandacht krijgt.. zo iemand zal ook brommers kunnen laten verbieden…dit is doodenge Urgendaterreur die ons alleen maar verboden en extra kosten oplegt. De auto’s zijn al tig x schoner geworden in al die jaren, laat diegene zich druk maken over niet afbreekbare grondstoffen voor windmolens en die vulkaan die in een paar weken voor 100 jaar fijnstof en co2 uitspuugt.

 2. Ik ben het helemaal eens met de briefschrijver. Het zal alleen nooit gebeuren want auto’s zijn de melkkoeien voor Noordwijk.

 3. Noordwijk heeft nooit een vissershaven gehad,de bomschuiten werden het strand opgetrokken.En of die mensen die toen leefden er zo’n gezonde levensstijl op na hielden vraag ik mij ook af.

 4. Is dit nu echt nieuws? Er is vast een inwoner te vinden die vindt dat we de vuurtoren Oranje moeten schilderen. Of een inwoner die een dierenpark wil maken op het Vuurtorenplein. Is iedere wens van een inwoner nu al nieuws?

 5. Deze inwoner wenst een goede verkeerscirculatie zodat Noordwijk aan Zee goed bereikbaar is. De Grent is daar onderdeel van. Stop deze zogenaamde milieuwaanzin.

 6. Ik pleit dat “een inwoner” niet zomaar meer moet mogen pleiten wat hem goeddunkt, tenzij hij lid is van wijkvereniging “De Zuid” en hij een wensenlijstje heeft waar dit nog aan ontbrak en even snel onder de aandacht gebracht moet worden.

 7. Het dubbel parkeren op de boulevard is onveilig. Fietsers links en rechts, deuren van auto’s die bruusk opengegooid worden en voetgangers die tussen geparkeerde auto’s oversteken. Wie gebruikt nog een zebra om over te steken. Probeer maar de kinderen op het Trottoir te krijgen bij het in en uitstappen,

 8. Het voorstel van de inwoner van Noordwijk gaat me niet ver genoeg. Ik pleit ervoor heel Noordwijk autovrij of op zijn minst autoluw te maken.

  Zo niet, dan moeten we ons in Noordwijk eerdaags in een bootje verplaatsen.

 9. Onbegrijpelijk dat Bo hier aandacht aan besteed. Ik zou wel eens wiilen weten hoe je het verkeersstromm moet regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in