Noordwijk – De bezwaren van het bestuur van wijkvereniging De Zuid tegen de geplande dakopbouw van hotel Vesper, zint een inwoner helemaal niet.

In een brief aan het college van burgemeester en wethouders laat deze inwoner weten, dat hij/zij lid is van deze wijkvereniging. ,,De wijkvereniging vervult een nuttige taak maar is geen democratisch samengestelde vereniging en het bestuur neemt standpunten in zonder de leden op democratische wijze geraadpleegd te hebben.’’ Wat de inwoner betreft mag hotel Vesper het dak verrijken met een dakopbouw.

Dat vinden bewoners van Residence Rembrandt ook, al vragen ze het gemeentebestuur wel om de maximale hoogte van die opbouw 13 meter te laten zijn. Als de hoogte de geplande 14,30 meter wordt, betekent dat voor de Residence Rembrandtbewoners verlies van uitzicht op de horizon. Het is nog niet zeker, of de politiek hierover actie gaat ondernemen.

2 REACTIES

  1. Helemaal mee eens. Heb al eerder gezegd in dezerubriek dat die z.g. bewoners een bepaalde yuppen gemeenschap is. Niks geen democratie bij dit soort volk. Die hebben maar een gedachte hebben halen en houwen.

  2. Eens met deze bewoner!
    De Zuid bouwen ze zelf vol met steeds grotere huizen. Het karakter van de zuid is door de bewoners zelf al om zeep gebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in