Noordwijk – De Noordwijkse Cora Vliet Vlieland heeft de gemeente Noordwijk gevraagd om een lege bouwplaats tussen de Hoofdstraat en het Jan Kroonsplein beter af te schermen. Het gaat om de plek waar voorheen de passage gevestigd was. Ze stelt voor om met canvas doeken de lege plek af te schermen. Op de doeken kan dan reclame komen te staan voor het zwembad, Space Expo en musea. Anderhalf jaar geleden kaartte ze het ook al aan omdat het een niet zo fraaie plek is in het centrum. Er leek snel actie te komen, maar het bleef toch stil. Daarom probeert Vliet Vlieland het opnieuw. Ook vraagt ze aandacht voor openbare toiletten omdat die ontbreken in Noordwijk aan Zee.

4 REACTIES

 1. Nou beste Jan, dat lijkt mij niet.
  Meneer Admiraal wil hier zijn al rijkelijk gevulde portefeuille spekken door hoogbouw af te dwingen bij de gemeente.
  Dat is ook de reden dat hij hier zo’n puinhoop heeft gecreëerd, in navolging van Van der Putte, De Boer en de Hotels van Oranje..
  Er is al meerdere keren door buurtbewoners geklaagd over de gang van zaken en de overlast die Admiraal op deze manier veroorzaakt.
  Verschillende colleges hebben toegezegd actie te ondernemen, maar het heeft geen prioriteit en/of het lukt ze gewoon niet.
  Dit is een typisch voorbeeld van de politieke armoede in Noordwijk.

  Of het plaatsen van canvasdoeken met reclame een welkome verbetering is, is maar de vraag want die zijn al een keer kapot gewaaid.
  Admiraal moet hier zijn verantwoordelijkheid nemen tav de bewoners.
  Een fatsoenlijke houten afscherming zoals aan de kant van de Hoofdstraat, waar het voor de ondernemers wel mogelijk is, is hier meer op zijn plaats.

 2. Als fam Admiraal niet gediend is bij deze negatieve reacties en een mogelijk onterechte bezoedelde reputatie teniet willen doen zouden ze hun goodwill kunnen tonen door een hoek van het perceel beschikbaar te stellen voor een openbaar toilet. Voor zolang het mag duren. Win-win!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in