Bollenstreek/ Noordwijk – Een Noordwijkse moeder is een burgerinitiatief gestart omdat zij vindt dat de kwaliteit van het leerlingenvervoer achteruit is gegaan. Als reden wijst zij aan dat gemeenten de aanbesteding nu zelf vorm moeten geven.

Grootste bron van ergernis is de constante wisselingen van chauffeurs, het te vaak te laat komen en het uitblijven van afstemming met de ouders. Met 40 duizend handtekeningen kan het burgerinitiatief worden verzilverd en onder de aandacht worden gebracht van de Tweede Kamer.

2 REACTIES

  1. en terecht mag zeker iets drastische veranderen in het leerlingenvervoer deze moeder komt naar voren en maakt samen met andere een vuist tot aan de 2e kamer .. dit nu bollenstreek / Noordwijk maar zie het dagelijks van dichtbij elders in zuid holland
    Het is werkelijk dramatische slecht met daarbij weinig kennis met de problematiek van het kind wat mee gaat .. elke x een andere chauffeur moet niet kunnen deze kinderen hebben meer dan stabiliteit nodig .. dus niet zo raar dat deze moeder haar met andere hard maakt !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in