Noordwijkerhout – Berry en Charlotte Weijers uit Noordwijkerhout startten vier jaar geleden met hun droom: een familiecamping in de Belgische Ardennen. De overstromingen van afgelopen week hebben die droom veranderd in een nachtmerrie: hun camping aan de rivier de Ourthe is weggespoeld.

De complete inboedel van bar en keuken, nieuw aangeschafte safaritenten en het sanitairgebouw moeten als verloren worden beschouwd. Omdat de verzekering maar een klein deel vergoedt, zijn naasten een inzamelingsactie gestart om Berry en Charlotte Weijers, nog altijd actief in het verenigingsleven van Noordwijkerhout, te ondersteunen.

Via https://gofund.me/1b8f032d kan een bijdrage worden overgemaakt.

2 REACTIES

  1. Zal de regering deze Hollanders ook steunen of de gemeente Noordwijk die zo royaal ze geven 1,7 miljoen aan de horeca daar kan toch wel een tonnetje af voor deze mensen die het echt nodig hebben .Want de rest is toch weggegooid geld,

    • Beste Gerit,
      Als we nu al mensen met een bedrijf in België zouden gaan steunen dan zou het echt mis zijn,ze moeten maar bij de overheid in België aan kloppen.De regelingen in Nederland zijn er nl. om zo veel mogelijk mensen aan het werk te houden en bedrijven te laten bestaan.Maar dit alles belet U niet om zelf royaal te doneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in