Noordwijkerhout – De Stichting Irenehof i.o. is teleurgesteld dat de gemeente de stekker uit hun plannen heeft getrokken. Dat laten ze weten in een schriftelijke reactie.

Irenehof wilde op de plaats van de voormalige Ireneschool een seniorencomplex ontwikkelen. De gemeente reserveerde de grond en wilde daar € 83.000 voor ontvangen. Een bedrag dat Irenehof gezien de fase van de plannen niet kon betalen. Het voorstel van Irenehof om per 1 juli een uitgebreid voorlopig ontwerp met bijbehorende grondbieding aan de gemeente te presenteren werd niet gehonoreerd. Irenehof is teleurgesteld over de weinig empathische houding van de beleidsmakers en snapt niet waarom de gemeente geen twee maanden uitstel wilde geven. Hiermee is een mooi initiatief dat helemaal aansloot bij het beleid om ouderen langer zelfstandig te laten wonen, verloren gegaan, aldus Irenehof.

Raadslid Jaap de Moor van Bruisend Noordwijk heeft er inmiddels vragen over gesteld. Hij wil weten of het college wel genoeg heeft gedaan om de plannen van Irenehof een kans te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in