Noordwijk – Jaap de Moor is geschorst als bestuurslid van Bruisend Noordwijk na ingediende klachten en meldingen van mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Dat meldt de fractie in een persbericht.
De komende tijd laat de fractie de klachten objectief onderzoeken. Het bestuur van Bruisend Noordwijk laat weten de gehele situatie te betreuren en hoopt dat er snel duidelijkheid komt over de klachten en meldingen.

9 REACTIES

 1. Los van de feitelijke inhoud, bestaat er geen enkele bevoegdheid tot schorsing van de bestuursvoorzitter door welk bestuur dan ook. Die bevoegdheid is voorbehouden aan de algemene ledenvergadering van Bruisend Noordwijk, die overigens dinsdag 23 augustus gehouden zal worden. Op de feitelijke inhoud zal in een later stadium gereageerd worden, maar wordt op voorhand en vooralsnog volledig ontkend en door het ontbreken van iedere onderbouwing.
  Deze zogenaamde schorsingbeslissing volgde luttele uren na een eerdere schorsingsbeslissing van de inititatiefnemer als lid van de partij.
  Niet is uit te sluiten, dat deze handelwijze dan is ingegeven vanuit rancune.
  Tegen de initiatiefnemer wordt een aangifte wegens laster en smaad overwogen in combinatie met het vorderen van reputatieschade.

 2. He , jaap de moor , vertel eens precies wat er gebeurd is , of is er soms niets gebeurd
  en wil het betreffende juffertje ook eens in de belangstelling staan , kan maar wie is dat dan .
  Kom mop man/ vrouw/ meisje / jongen / maak je bekent , maar dat zal hij of zei wel niet durven
  zodat alleen jaap er last van heeft!!

 3. Het is precies zo als jaap de moor het verteld.
  Dit is gedaan nav het schorsen van een lid van bruisend Noordwijk Een mannetje die heel vervelend bezig is .

  Jaap de moor treft geen enkele blaam.

 4. De naam Jaap de Moor intypen op internet levert diverse berichten op met ‘gedoe’ bij verschillende politieke partijen in de afgelopen jaren. Vaak ligt het aan anderen dat er geen basis meer is voor samenwerking. En dan gaan we ‘gewoon’ naar een volgende partij of we beginnen zelf een nieuwe. Jammer dat dit soort figuren de Noordwijkse politiek blijven vervuilen. Alle tijd die nodig is om ruzies uit te vechten en de eigen onschuld te bewijzen kan niet besteed worden aan het besturen van de gemeente. Mijn advies: stoppen met de politiek en lekker gaan fietsen met de kleinkinderen.

 5. Zonder feitelijke gegevens zou ik hier mijn vingers niet aan branden. Uit de stukken moet blijken wie de ander mag aanspreken, waarop en op welke manier. Ongeacht mijn persoonlijke waardering voor de betrokkenen. Uitspraken over kascontroles helpen niet als de stukken niet openbaar gedeeld worden. Het gegeven dat zij door een ex-lid worden omschreven als gecontroleerd en in orde bevonden vind ik op zijn minst bijzonder. Dit soort uitspraken ondersteunen alleen het welles-nietes en dat leidt zeker niet naar een constructief proces.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in