De beste gelezen berichten van 2021 maar dan samengevat:

Lisse – Een grote brand verwoestte tuincentrum Intratuin aan de Heereweg in Lisse. De brandweer sloeg groot alarm en was met veel materieel aanwezig. Twee brandweermannen raakten gewond door rondvliegende brokstukken na een explosie van waarschijnlijk gasflessen. Op het moment van uitbreken van de brand was personeel binnen bezig met het opnieuw inrichten van het tuincentrum want ze wilden in maart open. Zij werden geëvacueerd.

Noordwijk – Oud-voetballer Dirk Kuijt zette zijn villa aan de Rembrandtweg in Noordwijk te koop voor 6,9 miljoen euro. Dat was inclusief het veelbesproken kunstgrasvoetbalveld in zijn achtertuin. Het voetbalveld was in 2015 onderwerp van een politieke discussie. Voor het veldje waren duinen verwijderd die juist in villawijk de Zuid bewaard moeten blijven. 

Voorhout- Een 15-jarig meisje werd op de Componistenlaan in Voorhout aangereden door een bestelbus. Ze overleed aan haar verwondingen. De bestuurder, een 22-jarige Leidenaar, viel niets aan te rekenen, meldde de politie. De moeder van het meisje nam de bestuurder niks kwalijk. Volgens haar deed de chauffeur er alles aan om te remmen. Er kwam veel steun uit het dorp voor de familie.

Noordwijk – Een man van 25 werd opgepakt voor de dood van een vrouw in een woning in Noordwijk. De 33-jarige vrouw was de bewoner van de woning. De man die haar zou hebben doodgestoken woonde eerst bij de vrouw in huis, maar inmiddels niet meer, vertelde een andere bewoner. 

Noordwijk – Strandpaviljoen B.E.A.C.H. moest de deuren sluiten vanwege te veel bezoekers. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse omdat er te veel mensen te dicht bij elkaar stonden dan toegestaan volgens de Corona-richtlijnen. Het ging om tientallen bezoekers.

Noordwijkerhout – De gemeente Noordwijk werd beschuldigd van favoritisme, door de directeur van Van Roode Infra BV. Zijn bedrijf werd stelselmatig gepasseerd door de gemeente Noordwijk, waar het ging om aanbestedingen. Van Roode gaf aan, dat zijn bedrijf dezelfde kansen moest krijgen als branchegenoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in