In de Thuiswedstrijd op radio Bo ontvangt presentator Esther Driessen in haar Hillegomse woonkamer DJ-DJEFF. Jeffrey Parmentier (2002), trompettist en DJ, leunde tijdens de coronapandemie niet achterover, maar trok met zijn trompet langs verzorgingstehuizen en bracht met zijn muziek veel mensen troost en plezier. Hij werd door het Haarlems Dagblad uitgeroepen tot persoon van het jaar en ontving tot zijn grote verrassing de Hillegomse Hangkous, een gemeentelijke onderscheiding voor mensen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet.

Hij speelde trompet in een achtbaan, is razend populair op TikTok, staat op het podium van grote muziekfestivals en zet zich in als straatmuzikant voor het Prinses Máxima Centrum en Oekraïense vluchtelingen. Kortom, prachtige ingrediënten voor een gesprek met een bijzonder bevlogen mens. Een uitzending waarin de muziek van Jeffrey natuurlijk niet ontbreekt.

Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 29 mei om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is woensdag 1 juni om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in