Jeroen Tomassen benoemd tot gemeentesecretaris Teylingen en directeur HLTsamen

Teylingen – Jeroen Tomassen wordt gemeentesecretaris van Teylingen en directeur van HLTsamen, de ambtelijke organisatie van Hillegom, Lisse en Teylingen. Dit hebben burgemeester en wethouders van Teylingen dinsdag besloten. In de directie van HLTsamen neemt Tomassen plaats naast de gemeentesecretarissen van Hillegom en Lisse.

Op 1 oktober 2020 begint hij in zijn functie. Hij volgt daarmee Juul Covers op, die na de zomer stopt. Tomassen brengt veel ervaring mee: jarenlang werkte hij bij de gemeente Zoetermeer.

Teylingen is bekend terrein voor Tomassen: hij woont in Voorhout. Sinds 2018 is hij burgerraadslid voor GroenLinks in de gemeenteraad van Teylingen – een nevenfunctie die hij per direct neer zal leggen.

1 REACTIE

  1. Veel leidinggevende functies met GroenLinks achtergrond in HLTsamen. Geen kritiek, maar valt me gewoon op. Wens Tomassen veel succes. Alvast een tip: HLT is te groot (landelijk) geworden. Haal ambtenaren weg van thuiswerkplek en stuur iedereen regelmatig met de mooie OV- bussen door de regio om feeling te krijgen met de dorpen waarvoor je werkt. Bijvoorbeeld om inktpatronen zelf te halen in plaats van te laten brengen. Dus kom uit de virtuele wereld, waar je veel op afstand kunt bedienen, maar het werkelijke overzicht mist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in