Foto: Andrea Geijteman.

Noordwijk – Als vrijwilliger kun je met iets kleins al heel veel betekenen voor de bewoners en cliënten van Woonzorgcentrum Jeroen.

Woonzorgcentrum Jeroen onderdeel van Marente, is welbekend in Noordwijk. Het huis is er voor iedereen die een beetje ondersteuning overdag nodig heeft tot voor ouderen die afhankelijk zijn van zorg en welzijn. De wereld van Jeroen begint in het dorp en de wijk: het is een centrum waar men elkaar kan ontmoeten, met elkaar beleeft en deel kan nemen aan diverse activiteiten en evenementen. Woonzorgcentrum Jeroen kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers en er is versterking nodig!

Vind je het leuk om te assisteren bij de dagbesteding, op de afdelingen of in een huiskamer? Of wil je graag helpen bij het koffie schenken, hou je van zingen of bewegen of klus je liever binnen of buiten? Of wil je een eenzame bewoner bezoeken of mee gaan wandelen. Kom eens kijken in Jeroen of informeren naar de vele mogelijkheden. Samen wordt gekeken naar jouw wensen, wat je kunt en waar je goed in bent. Er is altijd voldoende begeleiding om vrijwilligers in te werken en daar waar nodig zullen er trainingen gegeven worden.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op met Colette Zoutenbier, [email protected] of via telefoonnummer

071-3651700.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in