Jeugdtheaterschool Flores zoekt nieuwe talenten

Lisse – Jeugdtheaterschool Flores zoekt spelers voor de nieuwe voorstellingen van de Theaterklas (12 t/m 15 jaar) en de Productieklas (16 t/m 24 jaar). De twee groepen van de jeugdtheaterschool repeteren iedere zondagmiddag in Floralis voor de voorstellingen die zij in voorjaar 2019 voor publiek zullen spelen. Voor sommige spelers kan dit hun eerste theaterervaring zijn, anderen spelen al langer mee. Iedereen is welkom!

Wie op les gaat bij Jeugdtheaterschool Flores (JTS Flores) wordt iedere week weer meegenomen in een ander avontuur. Alle aspecten van het acteren komen aan bod: van improviseren tot het spelen van een monoloog. Iedere zondag hebben de groepen twee uur theaterles en 45 minuten zangles. De zangles is optioneel, spelers mogen dus zelf kiezen of ze hieraan deelnemen.

In de Theaterklas van JTS Flores maken jongeren van 12 t/m 15 elk jaar op een andere locatie een eigen voorstelling. Voorgaande jaren speelde de Theaterklas op de atletiekbaan van De Spartaan, de zorgboerderij van Stichting SterkSaam, Speeltuin Marijke en fysiopraktijk Boot en Broersen. Waar de Theaterklas dit jaar speelt is nog geheim. De repetities vinden iedere zondag van 12.00 tot 15.00 uur plaats in Floralis en soms op locatie. In maart 2019 wordt de voorstelling voor publiek gespeeld.

Voor jongeren van 16 tot en met 24 jaar is er bij JTS Flores de Productieklas. Zij maken ook ieder seizoen een nieuwe voorstelling en spelen die doorgaans in de professionele theaterzaal van Floralis en op festivals voor jongerentheater. De Productieklas repeteert iedere zondag van 12.45 tot 15.30 uur in Floralis en speelt voorstellingen vanaf april 2019.

JTS Flores zoekt spelers voor zowel de Theaterklas (12 t/m 15 jaar) als de Productieklas (16 t/m 24 jaar). Ervaring met acteren is niet nodig. Inschrijven kan door je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer te mailen naar [email protected]. Kijk voor meer over de lessen van JTS Flores op www.jtsflores.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in