In de Thuiswedstrijd is zondag 10 juli om 21.00 uur Joke Thiel-Schoonebeek, 86 jaar geleden geboren en getogen in Amsterdam te gast. Joke is moeder van twee zonen en na een lang en prachtig huwelijk met haar Roger is zij sinds begin dit jaar weduwe.
 
Joke Thiel-Schoonebeek staat bekend als een vrouw met een enorme passie voor en kennis van kinderboeken. Na veel te hebben gereisd, heeft ze zich met haar gezin gevestigd in Sassenheim, waar zij met veel plezier woont.
Na jarenlang te hebben gewerkt in de Nederlandse bibliotheek- en lectuurcentrum in Den Haag is zij, sinds zij met pensioen ging, de boekhandel van de kringloopwinkel in Sassenheim gaan bestieren. Ze laat dat bestieren nu wat meer over aan de door haar zeer gewaardeerde vrijwillige collega’s, maar is  zelf ook nog met zeer grote regelmaat wekelijks in de kringloopwinkel te vinden. Fijn voor een ieder, want Joke brengt haar kennis met veel plezier en vol energie over aan de vele trouwe bezoekers. 
 
Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag om 21.00 uur te beluisteren. De herhaling is woensdag er na om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in