Hillegom – In 2018 werd Anouk Dijkshoorn (Bloeiend Hillegom) gekozen tot lid van de gemeenteraad, dankzij 128 voorkeursstemmen. Donderdagavond nam ze vervroegd afscheid, vanwege het volgen van een studie sociologie en politicologie in Nijmegen.

Omdat ze is verhuisd, mag Dijkshoorn geen lid meer zijn van de gemeenteraad. Ze kreeg bij haar afscheid warme woorden te horen van onder meer burgemeester Arie van Erk, die er nog fijntjes op wees dat Dijkshoorn door haar voorkeursstemmen voorkwam, dat haar vader in de raad kwam.

Maarten Dijkshoorn neemt nu alsnog de plaats van zijn dochter in. Het vertrekkende raadslid lachte: ,,Het voelde een beetje lullig, dat ik het plekje van mijn vader had ingepikt, maar hopelijk kan ik dat nu goedmaken. Ik hoop dat ik veel voor de inwoners heb kunnen betekenen.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in