De top 9 van het CDA met als derde van rechts Jordy de Mooij.

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Jordy de Mooij is gekozen als lijsttrekker voor het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk. Dat is woensdag gebeurd tijdens de Algemene Ledenvergadering van het CDA. De leden hebben daar de kandidatenlijst vastgesteld. Jordy de Mooij (32) is de huidige fractievoorzitter voor het CDA in de gemeenteraad van de gemeente Noordwijk. Naast Jordy de Mooij bestaat de top 10 uit: 2. Theo Alkemade, 3. Sebastiaan Duivenvoorde 4. Wim van Haaster, 5. Max Uphoff, 6. Ria Vink, 7. Judith Sandriman, 8.Marie-Alin Alkemade, 9. Jan de Jong en 10. Jos Beugelsdijk. Later dit jaar komt het verkiezingsprogramma.

4 REACTIES

  1. Niet op stemmen ze zijn tegen woning bouw voor gewone mensen die bende heeft de gemeenschap 12 000000 gekost en nog veel meer .Die lui willen dat je in Katwijk gaat wonen grote villa’s daar houden ze van .En ze hebben liever bollen dan mensen .

  2. Op deze partij moet je stemmen daar zitten allemaal hele nette mensen in die naar de kerk gaan en
    politici die heel eerlijk zijn !

    • Nee Harry, dat was in de jaren 50-60 van de vorige eeuw, de tijd van de KVP toen de pastoor het nog voor het zeggen had. Dit zijn realistische bekwame CDA-mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in