foto PB

Noordwijk – De gemeente houdt een ‘last onder dwangsom’ tegen de eigenaar van het pand aan de Adriaan Mouriszweg 3 overeind.

Volgens het gemeentebestuur wordt daar een woning gebruikt op een wijze die in strijd is met het bestemmingsplan.

Een bezwaar is ingediend tegen deze last onder dwangsom, maar dat bezwaar is ongegrond verklaard. De kappersactiviteiten mogen niet op dit adres uitgevoerd worden.

6 REACTIES

  1. Ja mensen hier zijn wij nou sterk in. Hoe diep, en door wie zijn wij zo sterk gezakt in dit dorp. Over een miljoen die weg is doen wij niet moeilijk.
    Maar thuis knippen dat is pas erg!

  2. Er staan niet meer zoveel winkeltjes te huur, die worden nl. omgebouwd tot woningen. Het is altijd makkelijker om te handhaven dan het probleem echt op te lossen. Een zwaktebod.

  3. Die strand tenten die de de wed overtreden in deze tijd krijgen een waarschuwing .De andere dag is het precies het zelfde .Maar iemand die zijn eigen geld verdiend moet hangen .Er zijn wel meer zaken in Noordwijk die de wed overtreden maar daar knijpen ze de ogen dicht ,Het is natuurlijk verrader werk .Er worden zoveel bestemmingsplan plannen gewijzigd die niet door de beugel kunnen maar die zullen wel contacten hebben op het Gemeente huis.

  4. Het blijkt na onderzoek van de ambtenaren van de ODWH, ingehuurd door de Gemeente dat de eigenaar al sinds 2019 niet meer in het pand woont en de woning niet als woning gebruikte maar als bedrijfspand. Gelet op de functie wonen en het woningentekort begrijp ik uit de stukken dat deze eigenaar er voor kon kiezen om of weer in de woning te gaan wonen en de kapperszaak te exploiteren of de kapperszaak te sluiten en niet in de woning te wonen. Het lijkt dus de eigen keuze van deze eigenaar/bewoner. Het blijkt dus iets anders in elkaar te zitten dan op basis van de reacties doet vermoeden. Wellicht dat uw krant wat duidelijker kan zijn in uw berichtgeving. Nieuwsgaring dient M.i. accuraat en objectief te zijn. Daar is volledigheid een onderdeel van lijkt mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in