Foto: Ronald van Wijk

Noordwijk – Rijkswaterstaat is niet blij met de zandbanketten die neer gelegd zijn voor de strandpaviljoens. Optisch lijken de bergen zand bij de paviljoens te horen. Het is een van de zaken die in de nieuwe strandnota komen. In deze geactualiseerde nota worden alle regels, maar ook het karakter van het strand vastgelegd. De politiek in Noordwijk heeft bij herhaling altijd gezegd geen Scheveningen te willen worden met de bijbehorende grote feesten. In de nieuwe nota zal ook meegenomen worden het fenomeen dat steeds meer paviljoens met hun geluidsboxen meer dan alleen het eigen paviljoen op muziek trakteren. De nieuwe strandnota komt over een paar weken in concept uit. Voorafgaand is met veel betrokkenen overleg geweest.

4 REACTIES

  1. Als het hoog water word zitten de gewone mensen in het water omdat er een dijk ligt .En dan die klote muziek het is al net zo erg als in Scheveningen Een kuur gemeente wil rust op het strand en niet die herrie .Dat trekt echt geen mensen aan die komen kuren .Wij Noordwijkers zijn benieuwd wat de nieuwe strand nota wordt .Maar geloven doen we het niet dat er wat aan gedaan gaat worden .

  2. Die zandwallen voor de paviljoens geven de Noortukse mentaliteit mooi weer, ikke ikke ikke… zie Katwijk, daar loopt het strand veel geleidelijker op en is veel breder.

  3. Als die banketten niet steeds maar weer worden aangevuld om die paviljoens te beschermen dan spoelt bij een beetje NW storm de helft van die tenten zee in. Dit betekent dat de eigenaren van deze tenten er nooit goed over nagedacht hebben of die tenten wel veilig gebouwd werden Eigen schuld dikke bult. Het hele strand wordt op deze manier naar de bliksem geholpen. Vorige week werd er nog een zandbank afgeschoven voor zo”n strandtent. Ik snap Rijkswaterstaat helemaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in