Sassenheim – Kegelclub Sassenheim 1928 is op zoek naar een nieuwe locatie voor de historische kegelbaan. De baan lag in bowlingcentrum de Oude Tol aan de Hoofdstraat, maar deze locatie heeft de deuren gesloten. De kegelbaan bestaat als sinds 1928. Een historische kegelbaan is een smalle baan van 30 centimeter waarbij negen kegels omgegooid moeten worden. De sport was populair in de jaren 50 van de vorige eeuw, aldus bestuurslid Henk Mulder van Kegelclub Sassenheim 1928.

De club moet op zoek naar een nieuwe plek omdat de Oude Tol de deuren heeft gesloten. Henk Mulder is op zoek naar deze nieuwe locatie. Het is een uitdaging want je hebt best een grote ruimte nodig.

De club is niet in staat om dit op eigen kracht te doen en daarom zijn ze in contact met de gemeente. Ze hopen dat de gemeente kan helpen om deze historische baan een nieuwe plek te geven. Mulder noemt een oude bollenschuur als optie. Als mensen een idee hebben dan kunnen ze zich melden bij Henk Mulder via telefoon: 06 52 66 85 69.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in