Foto PB

Noordwijk – Motorrijders kunnen keihard blijven knallen; de gemeente kan hier niets aan doen.

Al jaren zijn de talrijke motorrijders met hun Harley Davidsons, Nortons en BSA’s een doorn in het oor van vele omwonenden van de Koningin Wilhelmina Boulevard. Genieten van de rust kan alleen tussen de bezoeken van deze motormuizen door. Maar handhaven op basis van het maken van teveel lawaai gaat niet gebeuren.

Dat laat burgemeester Wendy Verkleij weten naar aanleiding van vragen door commissielid Joseph Evers (D66). ,,Er is niets te doen aan overlast van motoren op de boulevard.’’

5 REACTIES

  1. Opmerkelijk besluit. Wettelijk is het aantal decibels geregeld. Als je auto een lekke uitlaat heeft wordt je wel bekeurd. Dan moet handhaven bij motoren ook kunnen gebeuren. Weer een bekend Nederlands verschijnsel. De één wordt beboet, de ander wordt voor hetzelfde feit gedoogd. Komop gemeente pak eens door net als jullie doen met de paarden weitjes.

  2. Er is geen politie meer ze vinden het zo stoer die motor rijders om in de Raadhuis straat lekker het gas open te draaien en het zijn de meeste van de leeftijd van boven de 50jaar wat een watjes .Ze kunnen mijn niet wijs maken dat hier niks aan te doen is als een café boven een bepaalde decibel komen krijgen ze een boete .Als je wetten maakt moet je ze ook hand haven .Dit is het zelfde men een 30km zone er wordt nooit gecontroleerd .Mvr de burgemeester Zelfs op het strand is een apv als mensen klagen over te harde muziek wordt er ook niks aan gedaan .Het moet allemaal kunnen.Hé mvr de Burgemeester .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in