Noordwijkerhout – Een voor Noordwijkerhoutse begrippen keiharde botsing tussen het college in de persoon van wethouder Bilars met de gemeenteraad donderdag tijdens de raadsvergadering. De VVD kwam met een amendement op de voorjaarsnota van de eigen wethouder Bilars. Een bedrag van 415.000 euro als kwaliteitsimpuls voor de ambtelijke organisatie kende volgens de VVD te weinig onderbouwing en er zou later over besloten moeten worden. De kritiek kreeg raadsbreed steun, maar Bilars maakte duidelijk dat hij er niet mee kon leven. Het zou onzekerheid opleveren en het proces van verbetering van de organisatie onderbreken. Bilars kwam met harde woorden die CDA-raadslid Beugelsdijk zelfs uitlegde als dat de wethouder het amendement ervoer als een motie van wantrouwen. Na een schorsing trok de VVD het amendement in en werd het vertrouwen in de wethouder uitgesproken.

3 REACTIES

  1. Geweldige parodie op ‘Juinen’ (Koot en Bie) , deze foto ! Met name uiteraard de persoon met ketting èn de persoon links daarvan. Hoe is ’t mogelijk, deze overeenkomst.

  2. En zo wordt een uitgave van dik 4 ton zonder enige onderbouwing goedgekeurd omdat de gemeenteraad het dun door de broek loopt. Wat een angsthazerij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in