Lisse – Keukenhof bleef door de lockdown ook dit jaar gesloten. Slechts zes dagen mocht het park open voor een test; 27.000 mensen beleefden een kleurrijke dag.

Het bloemenpark had er met allerlei aanpassingen alles aan gedaan om toch veilig open te kunnen. De uitgebreide lobby in de pers en richting politiek mocht echter niet baten. De overheid hield vast aan het beleid dat alle attracties gesloten moesten blijven. Als alternatief maakte Keukenhof video’s voor social media, met iedere week nieuwe beelden van de bloei in het park. Die werden bekeken door bijna 20 miljoen mensen.

Keukenhof richt zich nu op volgend jaar, in de hoop dat het park dan weer “normaal” open kan. Keukenhof is in 2022 geopend van 24 maart tot en met 15 mei.

2 REACTIES

  1. Goed bezig, lekker slopen die economie en alles waar we trots op zijn. Agenda 2030 met de 17 SDG punten wordt in volle vaart doorgedrukt, die paar dagen open en winkels / terrassen is niet als gevolg van een protest of overwinning maar om de druk van de ketel te halen. In het najaar begint alles weer opnieuw, dat kan dan ook een stuk sneller dan afgelopen jaar, we zijn nu opgewarmd en gemangeld. Dat komt omdat het volk massaal alle bevelen opvolgt en vrijwillig overal dat mondkapje dragen. Stop er toch eens mee, als wij het niet meer willen is deze onzin meteen voorbij, je kunt alleen jezelf bevrijden, onze ‘leiders’ halen ons er echt niet uit. Ze geven echt geen ene moer om ons, de uitvoerders en handhavers werken eraan mee want die hebben ook een hypotheek of huur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in