Lisse – Keukenhof gaat op 20 maart niet open. Dat heeft de bloementuin in Lisse woensdag aan relaties laten weten. De afgelopen weken heeft Keukenhof alle voorbereidingen getroffen om open te gaan. Ze hebben veel overleg gevoerd met de verschillende overheidsinstanties omdat ze ervan overtuigd waren dat het bloemenpark veilig open kan gaan. Woensdag is Keukenhof gemeld dat ze geen toestemming krijgen vanwege de corona-richtlijnen. Ze melden zelf: “Dit is een enorme teleurstelling voor iedereen die bij Keukenhof betrokken is en een jaar lang heeft gewerkt aan de voorbereiding”. Zodra het mogelijk is om wel open te gaan, zal Keukenhof dat doen. “Wij zijn er klaar voor om op een verantwoorde en veilige manier bezoekers te ontvangen in een prachtig bloeiend lentepark. Natuurlijk ziet u Keukenhof de komende periode veel op tv en social media”.

21 REACTIES

 1. Dat is toch wel heel jammer dat de Keukenhof nog niet open mag niet alleen voor ons als kaarthouders maar vooral voor jullie als directie, leverancier,en de mensen die er het hele jaar hun best voor hebben gedaan.
  Wij hopen toch dat we nog een paar dagen gebruik kunnen maken van deze kaarten ,wij zijn namelijk geljjk met de opening voor de tweede keer gevaccineerd voor corona dus voor ons vijlig.

 2. Helaas, helaas helaas, zou toch mogelijk moeten zijn,er zijn geen buitenlandse gasten dus de aantallen bezoekers zijn gering, toch wel een bezoek waard na al het werk/

 3. Dit is heel erg jammer ,maar het was te verwachten .Je hoopt altijd dat het op tijd beter gaat waardoor het wel zou kunnen.
  helaas is het niet anders .

 4. Heel erg jammer. Beperkt open voor bijvoorbeeld de kaarthouders lijkt toch een optie. Daar hoopten jullie waarschijnlijk ook op.
  Maar het is helaas niet anders. We houden het in de gaten en duimen zodat we wellicht nog even kunnen genieten van de bloemenpracht.

 5. Ik begrijp hier niets van. In de buitenlucht, een groot terein. Mensen die het park kunnen bezoeken moeten kaarten online kopen op n bepaald tijdstip..Bouwmarkten, tuincentra en supermarkten geen probleem? Waar zijn we mee bezig…En als je al kaarten hebt?🤷‍♀️

 6. Wie begrijpt dit nog, voetbalwedstrijden worden gespeeld, festivals komen op gang en dan dit niet? Tijdsloten met een beperkt aantal bezoekers moet toch kunnen?

 7. volgens mij moet het toch mogelijk zijn om de keuken hof veilig te openen met een beperkt aantal bezoekers.
  het is in de buiten lucht. ik snap ook niet waarom men zo moeilijk doet.
  ze zijn eral op voor bereid dus gooi de keukenhof open en laat vele mensen weer genieten.
  de medewerkers van de keukenhof hebben er hard voor gewerkt om de mensen weer laten genieten van hun werk.
  ik hoop dat men zich er ver diept om de beslissing te herzien om de keuken hof toch te opennen.

 8. Heel jammer ,ik had mij er erg op verheugd,maar het is niet anders.Gezondheid gaat voor. Dan maar genieten net als verleden jaar.

 9. Wat een teleurstelling voor iedereen. Er is zo hart gewerkt om er weer een prachtig park van te maken.
  Hopelijk wel de laatste drie weken.

 10. Keukenhof is een open terrein. Je kunt eigenlijk beperkte aantal mensen per tijdslot gewoon openen. De mensen hebben hard gewerkt het hele jaar lang. Bovendien mensen die naar de bloemen kunnen kijken en bewonderen worden vrolijker en daardoor gezonder. Het zit soms tussen de oren. Dus Den Haag, gebruik je gezond verstand!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in