Lisse – Keukenhof maakt deel uit van een aantal evenementen en organisaties die als test coronaproof open mogen. Bezoekers moeten een testbewijs laten zien om te bewijzen dat ze niet besmet zijn. Keukenhof valt volgens de rijksoverheid onder de categorie ‘doorstroomlocatie’. Op 9, 10, 11, 16, 17 en 18 april mag Keukenhof open met 5000 bezoekers. Keukenhof maakt zo deel uit van pilots om achteraf te kunnen beoordelen of er ondanks de corona-maatregelen mogelijkheden tot openstelling zijn.

7 REACTIES

  1. Ik zou ook graag in aanmerking willen komen voor 2 tickets! Bloemen/planten is mijn passie en ik geniet intens van alle pracht, geur en kleur. Bovendien ben ik op 4 mei as jarig en dit zou een fantastische kado voor me zijn🙏🏼

    • Ja en daarom is de vaccinatiebereidheid terecht niet optimaal. Met een vaccin krijg je je vrijheid niet terug..en zo ja dan middels tweedeling van de maatschappij. Als iedereen gewoon ivermectine slikt dan is dat vaccin en die hele 2% die eraan sterven helemaal niet nodig.. echter krijgt ern arts 150.000 euro boete als hij dit middel voorschrijft. Op de website van Maurice de Hond vind je adressen waar hij het zelf ook uit het buitenland liet bezorgen.

  2. Als ik ziek ben blijf ik uit mezelf wel thuis. Daar heb ik de test niet voor nodig. Jammer dat ook hier weer meegewerkt dient te worden aan de gekte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in