Foto Google Streetview

Sassenheim – Sophia Scholen wil de basisscholen De Kinderburg en De Rank in Sassenheim samenvoegen. Het gebouw van De Kinderburg aan de Knorrenburglaan is in 1980 gebouwd en aan vervanging toe. Omdat het aantal basisschoolleerlingen in Sassenheim terugloopt wil Sophia Scholen de school samenvoegen met De Rank aan de Antoniuslaan, en nieuwbouw plegen op de huidige locatie van De Kinderburg. De gemeente Teylingen wil het huidige gebouw van De Rank dan ter beschikking stellen van de op de Menneweg met ruimtegebrek kampende openbare school Het Bolwerk.

2 REACTIES

  1. Ik zit niet te wachten op een kinderopvang pal aan mijn tuin ik wil in mijn vakantie rustig in mijn tuin zitten zonder kinderen geluid. Ik vind het op gewone schooldagen niet erg en zelf gezellig maar niet na schooldagen en in vakanties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in