Noordwijk – Stichting Kleynkoor Academy gaat op 28 oktober 2019 weer van start met het  kinderkoor onder leiding van Chantal van der Klugt en Herma van Piekeren en met pianobegeleiding van Michiel Barendse.

Er staan twee projecten gepland die uitgevoerd worden in december en in het voorjaar van 2020. Zo werkt de Academy in 2019 met de kinderen aan een sprookjesachtige kerst met leuke optredens op bijzondere locaties zoals Hotels van Oranje, Oude Jeroenserk en Landgoed Calorama en ’s Heerenloo.

In het voorjaar van 2020 is het thema Vrijheid. Onder die titel werken de kinderen toe  naar gedenkwaardige en feestelijke momenten rondom Bevrijding.

Kerst:

Naar aanleiding het succes van de kinderkerstwandeling 2017 en 2018 heeft Kleynkoor Academy het plan opgevat om een aantal historische plekken tijdens de kinderkerstwandeling 2019 extra te belichten in het kader van 75 jaar Vrijheid, het thema van de gemeente Noordwijk in 2020

Zowel het huis in de Voorstraat waar Freddie Heineken ondergedoken zat als Landgoed Calorama waar Van Wely haar bakkerij had zullen in het licht worden gezet tijdens deze bijzondere muzikale Kinderkerstwandeling.

Kleynkoor Academy gaat onder andere op zoek naar kerstliedjes die gezongen werden tijdens de oorlogsjaren en naar herinneringen van de generatie die kind was in het jaar 1944.

Hoe werd kerst gevierd in de winter van 1944.

De repetities zijn op maandag van 16:00 uur tot 17:00 uur aan de Hoogwakersbosstraat 12 (2e verdieping), Noordwijk aan Zee.

Aanmelden:

Kinderen van de basisschool in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden voor dit koor via  http://kleynkoor.academy/niveaus/kinderkleynkoor/ of door een e-mail te sturen naar  [email protected] met daarin naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Ook graag vermelden op welke school en in welke groep.

Alle informatie is te vinden op de website www.Kleynkoor.Academy en de Facebook pagina KINDER KLEYNKOOR.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in