Foto NWS

Bollenstreek – Het aantal klachten dat werd ingediend bij de Klachtencommissie Wonen is in 2016 gehalveerd ten opzichte van 2015. In 2016 werden zes klachten behandeld, waarvan er vijf ongegrond werden verklaard.

Dat blijkt uit het jaarverslag 2016 van de Klachtencommissie Wonen. Die werkt voor de huurders van zes woningcorporaties in de regio: MeerWonen, Noordwijkse Woningstichting, St. Antonius van Padua, Stek, Vooruitgang en Warmunda.

Tweemaal werd geklaagd over Stek, tweemaal over St. Antonius van Padua en eenmaal over de Noordwijkse Woningstichting, allemaal ongegrond. Eén klacht over St. Antonius van Padua kon met bemiddeling worden opgelost. De klaagster kreeg tijdelijk vervangende woonruimte aangeboden tijdens de langdurige liftrenovatie in haar appartementencomplex.

1 REACTIE

  1. Het is zowiezo vervelend om naar een klachten commisie te stappen maar dat ligt aan de woningbouw vereniging zelf .
    In de Jacob Juchstraat is iemand al een jaar of 3-4 bezig om dat bij elke regenbui de schuur vol met water loopt dit wordt totaal genegeerd door de woningbouw komt bij dat die mevr doof en slecht praat dus makkelijk is te negeren.
    Er is zoveel contact geweest met de woningbouw maar we krijgen de indruk van je zoekt het maar uit .
    En dat is ook de Noordwijkse woningbouw wie hebben we voor ons staan? oh die zoekt het maar uit .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in