Foto gemeente Noordwijk

Noordwijk – De manier, waarop wethouder Sjaak van den Berg zich kleedt, is gemeenteraadslid Taetske Visser-Danser een doorn in het oog.

Ze stelde hierover dinsdag vragen tijdens de gemeenteraadsvergade-ring. Visser: “Dienstverlening is de kerntaak van de gemeente. Hoe verhoudt vrijetijdskleding zich tot dienstkleding?”

Wethouder Sjaak van den Berg had zonder het te weten zijn microfoon open staan en liet weten: “Ik mag geen spijkerbroek dragen. Ik ga hier niet eens op in.”

14 REACTIES

 1. Wat een belachelijke non discussie. Het gaat om wat de man zegt, niet wat hij draagt. Liever bestuurders die slecht gekleed zijn dan bestuurders die slecht besturen.

 2. Wat een onzin! Ik keek gisteren naar de digitale gemeenteraad. Nou dan komt er ook wat aan kleding voorbij!! Mag dan al helemaal niet, is toch onze Gemeenteraad!
  Overigens -als dit digitale vergaderen zo blijft voorlopig- misschien goed om wat professionele adviezen te geven aan de gemeenteraadsleden over plaats camera, houding en non verbaal gedrag, etc.

 3. Ik ben tegen alle overbodige kledingstukken. Iedereen van wie ik de indruk krijg dat hij zich zo netjes mogelijk heeft gekleed, vind ik achterlijk.’

 4. Zelfs op het Binnenhof mag je tegenwoordig een spijkerbroek dragen….
  Wat een stompzinnige niets terzake doende opmerking van deze mevrouw👎

 5. Man, man, wat een toestand 🙂 Beste mevrouw Taetske Visser-Danser, u en uw collega’s moeten belangrijke besluiten nemen die de inwoners van Noordwijk aangaan, zoals (sociale) woningbouw, lokale gezondsheidszorg etc. En dan maakt u zich druk om Sjaak zijn kleding? Kijk, al loopt hij nou met een geel badpak door het gemeentehuis, dan kan ik me er nog iets bij voorstellen, maar ik weet uit ervaring dat Sjaak altijd keurig gekleed is met minimaal een spijkerbroek met blouse en colbert. Keurig en representatief dus!!!

 6. Dit zegt meer over desbetreffende mevr. dan over de kleding van de Wethouder. Ik zou deze dame willen adviseren om in een kledingwinkel te gaan werken en de gemeenteraad over te laten aan mensen die zich met de inhoudelijke zaken bezig houden. Ik vrees dat deze dame denkt dat intelligentie in mooie kleren zit😂.

 7. Laat mevr. Visser zich eens met belangrijkere zaken bezigen. Met kledingkritische opmerking maak je jezelf toch compleet belachelijk.

 8. Kom op Sjaak volgende keer een lederhose Als oude radiomakker weet je trouwens de komkommertijd weer goed te vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in