Noordwijk – Een nieuwe actiegroep, genaamd actiegroep Klein Duimpje, roept Noordwijkers op te protesteren tegen de bouwplannen van de Hotels van Oranje. Dat kan nog tot uiterlijk 8 mei en de actiegroep kan daarbij helpen. De actiegroep is vernoemd naar de duinvilla die al eerder gesloopt is vanwege de bouwplannen. Hun motto is: ‘actiegroep Klein Duimpje vindt dat naar iedereen geluisterd moet worden. Want vaak heeft de kleine stem, groot gelijk’. De actiegroep meldt vier mythes over de plannen die gaan over de hoogte, de besluitvorming, de waarde voor de boulevard en het aantal hotelkamers. De groep richt zich ook op nieuwbouw op het Jan Kroonsplein.

Klik hier voor de website van de actiegroep.

1 REACTIE

  1. algeme
    architecten tekenen grootschalige gebouwen altijd zo laag mogelijk en laten de installaties van de gebouwen nooit op de tekeningen zien.
    Bij dit gebouw is op de begane grond veel personen aantrekkende ruimten en onder het maaiveld grootschalige parkeerruimte. Voor deze voorzieningen is veel installatie ruimte noodzakelijk. De ervaring leert dat deze voorzieningen op het dak van de gebouwen geplaatst waardoor de hoogte vaan het gebouw opgerekt zal gaan worden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in