Noordwijk – Wijkvereniging Vinkeveld in Noordwijk organiseert in samenwerking met de Vereniging voor Natuur en Vogelbescherming Noordwijk een actie waarbij bewoners van de wijk één of meer boomspiegels (het onverharde stukje grond rond een boom) kunnen adopteren om deze zelf om te toveren tot een kleurrijk tuintje voor of bij hun huis.

Daarvoor stelt de wijkvereniging gratis zaad ter beschikking. De boomspiegels moeten een pleisterplaats gaan vormen voor vlinders, bijen en insecten. Bovendien ziet het er mooi uit.  De wijkvereniging heeft de gemeente gevraagd de ingezaaide boomspiegels niet te schoffelen; de bewoners zorgen zelf voor het onderhoud.

Vinkevelders die mee willen doen kunnen zich voor 30 september aanmelden via [email protected] o.v.v. naam, adres en hoeveel boomspiegels je wilt adopteren. Zie ook http://www.wijkverenigingvinkeveld.nl.

1 REACTIE

  1. Kan er niet eerst wat aan die oer lelijke ingang met die steltonplaten van het Vinkeveld gedaan worden? Ik heb altijd geleerd dat als je iets weghaal of sloopt je het weer netjes in een goede staat terug moet brengen. Snap niet dat men dit accepteert!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in